ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ

7 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Σκέφτεστε να επενδύσετε σε θαλάσσιο πάρκο. Προφανώς και η συγκεκριμένη επένδυση είναι ιδιαιτέρως πολύτιμη και σημαντική. Για κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία και Beach Bars είναι καίριας σημασίας να ανεβάσουμε την ποιότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η παραλία που βρίσκεται μπροστά από την εγκατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για ανεξάρτητα πόστα θαλασσίων μέσων αναψυχής. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να προσελκύσουμε νέους επισκέπτες αλλά και να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους υπάρχοντες. Για όλους τους επενδυτές και αυτό δεν αλλάζει στην αγορά των θαλασσίων πάρκων το σημαντικότερο πράγμα είναι το κέρδος. Για να το επιτύχουμε θα πρέπει να διαλέξουμε προϊόντα που θα προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και θα τους κρατήσουμε στο πάρκο για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

 

Η φόρμουλα είναι απλή: Α (αριθμός χρηστών ανα ημέρα) x B ( χρόνος χρήσης ανά χρήστη) = ΚΕΡΔΟΣ

 

  1. ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ελκυστικότητα της διαμόρφωσης και το κάθε στοιχείο του θαλάσσιου πάρκου ξεχωριστά είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για την προσέλκυση νέων πελάτων και τη διατήρηση των υπαρχόντων. Ένα όμορφο και ελκυστικό θαλάσσιο πάρκο είναι ένα επιτυχημένο θαλάσσιο πάρκο. Τα κυριότερα «αξιοθέατα» περιλαμβάνουν υψηλές τσουλήθρες, υψηλές πυραμίδες, υψηλές κούνιες που εντυπωσιάζουν και προσελκύουν αμέσως χρήστε κάθε ηλικίας για να μπουν στο πάρκο και να συμμετάσχουν στη δράση.

2.ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Η ευκολία στη χρήση θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το χρόνο που θα περάσουν οι χρήστες εντός της εγκατάστασης. Είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε επισκέπτη να διασκεδάσει με την ψυή του αλλά παράλληλα να μην κουραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κυριότερος λόγος για να συμβεί αυτό είναι το κολύμπι. Οι περισσότεροι κατασκευαστές θαλασσίων πάρκων τα κατασκευάζουν με τέτοιο τρόπο που τα «μονοπάτια» είναι πολύ υψηλά γεγονός που καθιστά δύσκολη υπόθεση ακόμη και για ενήλικες να ανέβουν και πάλι στο πάρκο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μετά από κάθε πτώση στο νερό ο χρήστης πρέπει να κολυμπήσει αρκετά μέτρα για να επιστρέψει στην είσοδο του πάρκου. Η Aquaglide κατασκευάζει τα προϊόντα της με αυτήν την παράμετρο ως δεδομένο. Λεπτά «μονοπάτια» ώστε να είναι εύκολη η επιστροφή στη δράση ακόμη και από ένα μικρό παιδί. Έχει αποδειχθεί ότι αυτός ο τύπος των θαλασσίων πάρκων και ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται τα παιχνίδια μπορεί να προσφέρει έως και 30% περισσότερη κίνηση.

.

3.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεις είναι η σημαντικότερη πτυχή για οποιοδήποτε θαλάσσιο πάρκο. Κάθε προϊόν Aquagl;ide ξεχωριστά διαθέτει πιστοποιητικά ΕΝ τα οποία επιβεβαιώνουν αφενός την ασφάλεια τους όσον αφορά τους χρήστες και αφετέρου το πόσο φιλικά είναι προς το περιβάλλον. Οι πιστοποιήσεις ΕΝ αποδεικνύουν μεταξύ άλλων ότι όλα τα διαφορετικά προίόντα που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση κατασκευάζονται σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ασφάλεια και την ποιότητα. Είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε ότι δεν θέτουμε σε κίνδυνο κανέναν από τους πελάτες μας.

4.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Η Aquaglide παρέχει εγγύηση που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των προϊόντων και απομακρύνει από το  μυαλό μας αυτήν την πολύ σημαντική παράμετρο. Τα προϊόντα περνούν από εκτεταμένους ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι η επένδυση θα είναι κερδοφόρα.

5.ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η απλότητα της λειτουργίας ενός θαλασσίου πάρκου θα σας βοηθήσει ως ιδιοκτήτη να επωφεληθείτε από την καθημερινή χρήση της επένδυσης σε μία σχετικά μικρή καλοκαιρινή τουριστική σεζόν. Η τοποθέτηση των παιχνιδιών είναι εύκολη και ακόμη σημαντικότερο είναι το οτι η συντήρηση και ο καθαρισμός  λόγω τις λείας εξωτερικής επιφάνειας των παιχνιδιών είναι πολύ γρήγορη. Με αυτόν τον τρόπο φύκια κλπ αφαιρούνται εύκολα.

6.SERVICE

Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή ενός υδάτινου πάρκου είναι φυσικά η ποιότητα την υπηρεσιών που προσφέρει ο κάθε αντιπρόσωπος. Κάθε εργάσιμη ημέρα είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για τον κάθε επιχειρηματία και γι’αυτό χρειάζεται γρήγορη αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση ανεξάρτητα από την αιτία του προβλήματος. Η πολυετής εμπειρία μας στην εγκατάσταση, λειτουργία αλλά και πώληση θαλασσίων πάρκων είναι η μεγαλύτερη εγγύηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

7.ΤΙΜΗ

Η τιμή προφανώς και παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε απόφαση που κάνουμε στη ζωή μας και δεν αλλάζει αυτό ούτε όσον αφορά τα θαλάσσια πάρκα. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι τα ποιοτικά θαλάσσια πάρκα ενδεχομένως να κοστίζουν περισσότερο από αυτά που δεν έχουν ούτε πιστοποιήσεις, ούτε εγγυήσεις ποιότητας. Η ποιότητα είναι αυτή που θα διασφαλίσει την αντοχή των προϊόντων αλλά και την απόδοση της επένδυσης σε σύντομο χρρονικό διάστημα.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop